'De dood heerst in dit land. Wij willen leven.'

 

Met deze woorden trekt de Noord-Koreaanse Hea Woo de deur achter zich dicht. Met haar dochter So Young gaat ze opnieuw proberen het ‘veilige’ China te bereiken, niet wetende dat achter de rivier het noodlot op haar wacht.

Ze is gehard door het leven maar moet nu vechten voor alles wat haar dierbaar is. In allerlei gedaanten komt Jezus steeds dichterbij. Hij bemoedigt… en vraagt het onmogelijke.

Kameraad Hea Woo is het langverwachte vervolg op Kameraad Zhang dat wereldwijd inmiddels door tienduizenden christenen is gelezen. Met deze novelle raakt Open Doors-schrijver Jan Vermeer opnieuw in het hart. Hea Woo en So Young symboliseren het lot van zoveel (christelijke) Noord-Koreanen. Je zult hen nooit vergeten.

"Door het lezen van dit boek werd ik opnieuw stil gezet bij het enorme lijden van de vervolgde christenen in Noord-Korea. Hun pijn raakt mij, ik voel me verbonden met hen en lijd mee. En daarnaast is Gods liefde, Zijn leiding, Zijn genade, door het hele boek heen, voelbaar. Wat een machtige God dienen wij! Voor Hem is niets onmogelijk, hoe er door mensen ook tegen Hem gestreden wordt, Hij overwint!" - Yvonne

‘Kameraad Hea Woo’ is een boek voor volwassenen én jongeren, vrouwen én mannen die willen:

* ervaren wat het is om uit Noord-Korea te vluchten,
* zien hoe God trouw is zelfs voor mensen die Hem nog niet kennen,
* ontdekken hoe ze gerichter kunnen bidden voor Noord-Korea.

"Deze novelle heb ik binnen 2 avonden uitgelezen. Ik kon er niet mee stoppen! Wat bemoedigend om te lezen welke weg God gaat met mensen. Het zet mij aan tot nog meer gebed voor de vervolgde kerk. En ik hoop en bid dat ik een beetje op de prinses van God mag lijken zodat mensen door mij heen iets van Jezus zien." - Wilma

Wat als je het eerste deel 'Kameraad Zhang' nog niet hebt gelezen?

Geen probleem. Als je nu bestelt, krijg je gratis het ebook van deel 1 erbij. Ontdek hieronder welke andere extra's op je wachten.

"Gisteren ben ik begonnen in je nieuwe boek en gisteravond was het boek uit. Bedankt dat je opnieuw een boek hebt geschreven over de situatie in Noord-Korea, wat maken de mensen daar veel verschrikkelijke dingen mee, maar wat schijnt juist in deze donkere nacht Gods liefde en trouw! Met recht schreef je dat het een pittig boek is qua thematiek.

De wetenschap dat deze dingen echt gebeuren in de gevangenis en in huwelijken maken dat ik maar een ding kon doen na het lezen van dit boek: bidden voor hen die in Noord-Korea leven. Het boek is van het begin tot het einde boeiend en aansprekend. Vanaf de eerste bladzijde zit je er direct in." - Arie

Bonusmateriaal – Alleen deze week

Ken je de ‘extra features’ van DVD’s nog? ‘Kameraad Hea Woo’ komt tijdelijk met de volgende bonussen:

Ebook deel 1 & 2

Als je deze week bestelt, krijg je de ebook-versies van zowel Kameraad Zhang als van Kameraad Hea Woo. De paperback verschijnt eind september, maar op deze manier kun je toch vast beginnen met lezen.

Ebook: Jezus in vermomming

Kameraad Hea Woo is gebaseerd op vele interviews met Noord-Koreaanse vluchtelingen én onze medewerkers die hen met gevaar voor eigen leven helpen. In het gratis bonusboek: 'Jezus in vermomming' laat ik je kennis maken met de vrouwen achter 'Kameraad Hea Woo'.

Twee opnames

'Noord-Korea-briefing': in deze opname van ongeveer anderhalf uur vertel ik je o.m. de drie dingen die iedere christen zou moeten weten over Noord-Korea, hoe Noord-Korea strijd voert tegen het christendom, waarom er geen christelijke kinderen zijn in Noord-Korea maar ook hoe God toch waakt over de generaties.

Het verhaal van So Young (MP3-bestand): Ik vertel je over één van de meest intrigerende ontmoetingen die ik ooit heb gehad met een Noord-Koreaanse vluchteling.

Maar er is meer. Mag ik bij je introduceren...

De Insider Editie

De Insider Editie is voor mensen die de Vervolgde Kerk in Noord-Korea echt eens van binnenuit willen bekijken. Naast de paperback van ‘Kameraad Hea Woo’ en alle hierboven genoemde bonussen krijg je ook het volgende exclusieve materiaal:

Email-cursus

Een groep vervolgde christenen in het Midden-Oosten heeft een methode ontwikkeld die hen houvast geeft om in de gevaarlijkste omstandigheden toch met bepaalde mensen het geloof te delen. Ze zaaien, ze geven water en God geeft de groei. Hun methode kan ook hier worden gebruikt. Deze emailcursus laat zien hoe.

Geheime Kerk-overdenking: Eun Hee (MP3)

Eun Hee is een vervolgde christen uit Noord-Korea die ik nooit heb ontmoet. Maar ik heb wel haar zoon en andere bekenden van haar gesproken. Als zij zou vertellen in onze kerk, is dit haar boodschap.

Ebook Alleen een gebroken hart...

Alleen een gebroken hart kan een gebroken wereld genezen - en 11 andere lessen van vervolgde christenen in India.

Dit boek is pas vanaf dit najaar te verkrijgen. Jij mag nu vast de digitale versie downloaden.

Ebook

Het volledige ebook in ePub-, PDF- en Kindle-format + een aantal bonussen.

4,95
Bestel nu

Wat je krijgt:

 • Ebook Kameraad Hea Woo
 • Ebook Kameraad Zhang
 • Ebook Jezus in vermomming
 • Verhaal So Young (MP3)
 • Briefing Noord-Korea (MP3)
Insider Editie

De Insider Editie bevat de paperback en een rits ander waardevol materiaal.

24,95
Bestel nu

Wat je krijgt:

 • Paperback Kameraad Hea Woo
 • Ebook Kameraad Hea Woo
 • Ebook Kameraad Zhang
 • Ebook Jezus in vermomming
 • Verhaal So Young (MP3)
 • Noord-Korea briefing (MP3)
 • Artikel: De 7 Geheimen van de Vervolgde Kerk
 • Geheime Kerk-overdenking: Eun Hee (MP3)
 • Email-cursus evangeliseren als een vervolgde christen
 • Ebook Vermist in Noord-Korea
 • Ebook 'Alleen een gebroken hart...'